Recensies

Hieronder ziet u enkele klantreacties over mijn boek. Uiteraard hoop ik van harte dat het u net zo zal bevallen!

Lezers zeggen:

“Nog nooit heb ik in 1 keer een boek uitgelezen(zelfs de Donald Duck was altijd al teveel voor me), maar Armand heeft een prachtboek geschreven die mij een uurtje of 5 op de bank heeft laten zitten…
Elk woordje heb ik gelezen en kon het boek niet laten rusten tot het uit was….. superboek als je hem nog niet hebt of nog niet besteld heb dan zou ik dat maar snel doen!!! klasse Armand!!”


“Ik heb hem ook in een ruk uitgelezen. Dus ook een zaterdagmiddag op de bank. Laat gegeten. Eerst het boek uit. Supermooi boek over de AB!


“Ik heb vandaag het boek binnen gekregen en heb hem ook al bijna uit. Ontzettend leuk geschreven, heb om sommige uitspraken ook echt moeten lachen. Ik vind het enorm leuk. Niet die technische zooi dat is niet leuk. Ik vind het als “leek in de AB-Wereld” echt leuk om


“Het is inderdaad een boek die je moet hebben. Ik zou hem ook zo aan iemand uitlenen om iemand kennis te laten maken met “onze” honden waar we allemaal gek van zijn, proficiat.”


“Een fascinerend en prettig geschreven boek. Dit boek geeft een realistische indruk van wie de amerikaanse bulldog in werkelijkheid is. Met veel humor en inzicht, geen droge kost, is dit een boek waarmee je een volledig beeld krijgt over deze hond!”